همزمان با ولادت با سعادت امام حسن عسگری (ع) 23 زوج دانشجوی قروه ای به خانه بخت رفتند.

23 زوج دانشجوی قروه ای به خانه بخت می روند
پیش از ظهر امروز و در شهرستان قروه 23 زوج جوان دانشجو دست در دست یکدیگر مراسم ازدواج خود را جشن گرفتند تا نشانه ای باشد برای جوانانی که از این سنت حسنه با بهانه هایی همچون بالا بودن هزینه های مراسمات عروسی فاصله گرفته اند.
رییس دانشگاه آزاد شهرستان قروه در حاشیه این مراسم و در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در راستای نهادینه سازی ازدواج سالم و آسان مراسم ویژه ازدواج دانشجویی در شهرستان قروه برگزار می گردد که 23 زوج جوان که 20 زوج را دانشجویان و 3 زوج دیگر نیز طلاب حوزه علمیه هستند، در این مراسم به یکدیگر می پیوندند.
ایشان افزودن: دبیرخانه مهندسی فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی قروه ایجاد خواهد شد که در این دبیرخانه وضعیت اشتغال و ازدواج جوانان مورد بررسی قرار می گیرد و راهکارهایی عملیاتی در این خصوص ارائه خواهد شد.
امام جمعه قروه:
باید با برگزاری اینگونه مراسمات فرهنگ ازدواج آسان در جامعه نهادینه شود
حجت الاسلام حسن باباییان امام جمعه قروه در این مراسم با تاکید بر نهادینه سازی فرهنگ ازدواج آسان اظهار داشت: ازدواج سنت حسنه ای است که باید کمک نمود تا جوانان بتوانند تشکیل خانواده دهند.
وی با بیان اینکه جشن ازدواج آسان دانشجویی می تواند یک حرکت مثبت اجتماعی در جلو انداختن ازدواج های آسان در خانواده ها باشد، افزود: امروز بسیاری از سنت های دست و پا گیر مانع از ازدواج جوانان شده است و برگزاری این مراسمات می تواند نقش مهمی در از بین بردن این سنت ها داشته باشد.
در ادامه این مراسم نیز محسن پیشوای علوی رییس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان طی سخنانی به اهمیت ازدواج دانشجویی پرداخت و پس از قرائت خطبه عقد توسط امام جمعه شهرستان قروه هدایایی به رسم یادبود به زوج های جوان دانشجو اهداء شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان

شناسایی عوامل تأخیر در امر ازدواج

رئیس دانشگاه آزاد کردستان هم در ادامه با تأکید بر شناسایی عوامل تأخیر در امر ازدواج، خواستار همیاری خانواده ها و تسهیل گری مسئولان برای ترویج فرهنگ ازدواج آسان و به موقع شد.

«محسن پیشوایی علوی» با بیان اینکه ازدواج در میان همه ادیان و اقوام امری مقدس است، ظهار داشت: امروزه سن ازدواج بالا رفته و ازدواج به تأخیر افتاده و این به زیان جامعه است و در واقع عوامل بسیاری در این زمینه دخیل هستند.

او خطاب به امام جمعه قروه گفت که دنبال مقصر گشتن درست نیست و باید عواملی که مؤثر بر این مورد هستند را شناسایی و رفع کرد.

«پیشوایی علوی» عوامل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، روانی و … را از جمله دلایل تأخیر در امر ازدواج دانست و تصریح کرد: امروزه باید با شناخت از جامعه واقع گرا بود و دست از چشم و هم چشمی و رقابت های کاذب در کنار حرکت در مسیرهای انحرافی برداشت.

او بر همکاری و همیاری خانواده ها و تشویق مسئولان برای ازدواج آسان با در نظر گرفتن موارد تسهیل گر تأکید کرد.

اما در این بین گفتگویی داریم با برخی از زوج های جوان دانشجو تا بیشتر از دلایل انتخاب انها بدانیم.
مهدی میرانی و الهه صفایی یکی از زوج های جوان دانشجویی هستند که امروز به خانه بخت می روند ، آنها در گفتگو با خبرنگار ما مهمترین دلیل برگزاری جشن ازدواج دانشجویی را در ساده زیستی و دوری از تجملات می دانند.
عروس خانم می گوید: این روزها جوانان بیشتر از هر چیزی نیازمند حمایت خانواده ها در دوری از تجملات هستند تا بتوانند در کنار یکدیگر زندگی خودشان را سامان دهند.
او دلیل انتخاب آقا مهدی را در بی آلایش بودنش می داند و ادامه می دهد: سادگی و بی آلایشی و صداقت آقا مهدی مهمترین دلایل من برای انتخاب او بوده است.
به کنار یکی دیگر از زوج های جوان می رویم جایی که سعید حیدری و فاطمه ضیایی در کنار یکدیگر نشسته اند و قرار است که تا همیشه کنار هم باشند.
سعید در گفتگوی با خبرنگار ما می گوید: ازدواج به دور از تجملات و به دور از چشم و هم چشمی ها نه تنها آرامش پس از ان را نیز به همراه دارد بلکه مانع از فشار بر خانواده ها و آغاز یک زندگی پر از استرس خواهد بود.
او می گوید از اینکه توانسته است یک ازدواج ساده را رقم بزند خوشحال است و مهمترین چیز انتخاب همسری شایسته برایش بوده است.
اما عروس خانم هم از معیارهای خود برای انتخاب آقا سعید گفت: نجابت و ساده زیستی و مهمترین معیار من برای ازدواج بود.
او ادامه داد: متاسفانه این روزها بسیاری از معیارهای ازدواج تغییر کرده است در حالی که باید صداقت و همت ، سخاوت و بزرگ بینی و ساده زیستی و بی آلایش بودن معیار جوانان برای ازدواج باشد.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان

ایشان به اهمیت مسالهازدواج از دیدگاه اهل بیت و سیره نبوی اشاه کرده و راهکاری های متعددی را برای شروع یک زندگی آسان بیان کردند.

هدیه 750 هزار تومانی امام جمعه به داماد جوان بخاطر همراه داشتن عکس مادر زن
اما در این مراسم حاشیه ای که درس های بسیاری برای دامادهای جوان داشت ، اهمیت در دست داشتن عکس مادر زن بود که تنها یکی از دامادهای این مراسم تصویر مادر زن خود را به همراه داشت و به همین دلیل توانست هدیه 750 هزار تومانی امام جمعه را از آن خود کند.
1397-10-10 23:45:19 +00:00 آذر 25ام, 1397|