پیام ریاست دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

دانشجویان گرامی؛ با سلام و درود و عرض تبریک به مناسبت روز دانشجو بر خود لازم می‌دانیم عرض نمایم که این واحد دانشگاهی با تمام توان خود در جهت ارتقاء کمی و کیفی قدم برمی‌دارد و به حول و قوه خداوند در آینده نه‌چندان دور ثمرات آن مشاهده خواهد شد، اما روز دانشجو و فرهنگ مطالبه گری دانشجو مقوله‌ای است که باید با رویکردهای جدیدی در دستور کار همه دانشگاه‌ها قرار گیرد چراکه دانشجو می‌تواند منشاء برکات ارزنده برای کشور باشد.

مبنای اصلی روز دانشجو بر اساس استکبارستیزی بنیان نهاده شده است و امروز اگر از روز دانشجو یاد می‌گردد به خاطر حمیت، شجاعت و بصیرت در مقابل استکبار است. دانشجوی امروز فعال، خلاق و بصیر است، اما نبود ظرفیت‌های مناسب برای عرضه توانمندی‌های دانشجو، آنان را گلایه‌مند نموده است و این گلایه‌مندی به‌حق است. اشتغال و ازدواج دو حق تضعیف‌شده دانشجو است که دشمن را امیدوار کرده است که در این دو محور هجمه‌های تخریبی خود را در دانشگاه‌ها سازمان‌دهی نماید. اما دشمن بداند و آگاه باشد که دانشجو تنها راه رسیدن به مطالبات خود را فقط احیای ظرفیت‌های بی‌بدیل داخلی می‌پندارد و باقدرت بر مطالبات خود پافشاری خواهد کرد تا آن چیزی که درشان دانشجو است اتفاق بیفتد. استکبارستیزی حاصل قدرت فکر و ذهن است و دانشجو امروز محور این تفکر است. یکی از عمیق‌ترین مفاهیمی که می‌توان در این خصوص وام گرفت از سردار جنگل است که “اجنبی که فقط روس و بریتانیا نیست، هرآن کس که برای غارت ایران، تفنگ خود را بر سر من و شما گرفته باشد تا آزادی فراموشمان گردد، اجنبی است”. امروز اجنبی نه‌تنها آمریکا و اسرائیل و بریتانیا است بلکه خودفروختگان داخلی را نیز شامل می‌شود و امروز وظیفه دانشجو مبارزه با هر دو بعد اجنبی است. بنابراین همه روزها را باید روز دانشجو پنداشت تا آن زمان که احقاق حق واقعی دانشجو در سایه اسلام و استقلال کشور احیاء گردد. دانشجو عزت ملی را می‌خواهد نه عزت اجنبی و امروز دانشجو فعال‌تر از گذشته روز دانشجو را برای احقاق حقوق فریاد می‌کشد و با اجنبی داخلی و خارجی مقابله خواهد کرد.

1397-9-23 21:31:28 +00:00 آذر 16ام, 1397|