کارگاه پیشگیری و کنترل ایدز

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این کارگاه یک روزه که با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان بشهرستان قروه رگزار شد ، داوطلبین شرکت کننده در این کارگاه با روش های پیشگیری و درمان بیماری ایدز آشنا شدند.

دکتر محمدی استاد روانشناسی در حاشیه این کارگاه آموزشی گفت: این کارگاه یک روزه با هدف آموزش مقدماتی آشنایی با بیماری ایدز برای دانشجویان برگزار و طی آن آموزش های لازم در راستای جلوگیری از ابتلا و پیشگیری از سرایت بیماری ایدز توسط بیماران مبتلا به این بیماری به دیگران آموزش داده شد.

یگانه کارشناس بیماری های شبکه بهداشت و درمان قروه گفت: بهترین راه رهایی از ویروس خطرناک ایدز، مراقبت، پیشگیری و آگاه سازی افراد به ویژه جوانان و افراد در معرض خطر نسبت به راه های انتقال این بیماری عفونی است.

وی تصریح کرد: بیماری ایدز به عنوان یکی از بیماری های عفونی و مهلک؛ سالیانی است که جامعه بشری را تهدید می کند اما این بیماری کشنده با پیشگیری و مراقبت قابل کنترل است.

بیماری ایدز نوعی بیماری است که توسط ویروس نقص ایمنی (HIV) در دستگاه ایمنی انسان ایجاد می شود.

ویروس عامل بیماری ایدز از طریق سوزن و سرنگ مشترک، خون آلوده، رابطه جنسی غیر ایمن و مادر مبتلا به جنین منتقل می شود، این ویروس بعد از ورود به بدن ممکن است تا سال ها هیچ علامتی را در فرد ایجاد نکند و فرد ناقل سال ها به عنوان یک فرد سالم اما ناقل می تواند این عفونت ویروسی را به دیگران منتقل کند.

ایدز (Acquired immune deficiency syndrome) به معنی نشانگان نقص ایمنی اکتسابی است.

این بیماری در سال 1982 ایدز نامیده شد و از سال 1988با هدف بهبود آگاهی، آموزش و مبارزه با این بیماری اول دسامبر هر سال (10آذر) به عنوان روز جهانی ایدز نامگذاری شده است.

در سال 1996 سازمان ملل متحد ایدز را نه تنها به عنوان یک مشکل سلامتی مورد توجه قرار داد بلکه آن را یک مساله بر سر راه پیشرفت بشری برشمرد.

1397-9-16 13:59:25 +00:00 آذر 13ام, 1397|