سه شنبه 18 آبان 1395 / 08:44|کد خبر : 152|گروه : اجتماعی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه میزبان افتتاحیه نهمین کنگره سراسری شعر عاشورایی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی مراسم نهمین کنگره شعر عاشورایی با حضور معاون امور کشور در مجمع جهانی تقریب مذاهب حجت الاسلام سید حامد علم الهدی و شاعران برتر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه برگزار شد.

باید زمینه های برگزاری کنگره شعر عاشورایی در سطح بین المللی ایجاد شود:

حجت الاسلام سید حامد علم الهدی در مراسم نهمین کنگره سراسری شعر عاشورایی که پیش از ظهر امروز در قروه برگزار شد با تاکید بر لزوم بین المللی برگزار نمودن این کنگره، اظهار داشت: این ظرفیت در شهرستان قروه و در سطح کشور وجود دارد تا کنگره سراسری شعر عاشورایی به صورت بین المللی برگزار شود.

وی افزود: جا دارد در این کنگره از شاعران دیگر زبان ها و از شاعران دیگر کشورها نیز استفاده شود چرا که در سراسر جهان افرادئی هستند که دل در گرو مکتب اهل بیت و امام حسین (ع) دارند و اشعار در خور و شایسته ای نیز در این زمینه سروده اند.

معاون امور کشور در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلام خاطر نشان کرد: برای توسعه کنگره سراسری شعر عاشورایی باید نگاه ها به وسعت بیشتری قرار بگیرند به گونه ای که می توان برای برگزاری کنگره از دیگر شهرهای کشور نیز استفاده نمود.

علم الهدی افزود: شاعران ما می توانند با وسعت بخشیدن به نگاه خود به پیاده روی بزرگ اربعین حسینی نیز توجه ویزه ای داشته باشند و در اشعار خود به اهمیت حضور در این پیاده روی و صحنه های مبارک و حساسی که در این پیاده روی رقم می خورد نیز توجه کنند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی