یکشنبه 23 آبان 1395 / 00:43|کد خبر : 153|گروه : اجتماعی
برگزاری اولین کمیته استعدادیابی، امکان سنجی و نیاز سنجی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

در راستای نیل به اهداف مقدس انقلاب اسلامی و فرمایشات مقام معظم رهبری در سال "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" اولین کمیته تخصصی"استعدادیابی، امکان سنجی و نیاز سنجی" با حضور روسا و مسئولین ادارت سطح شهرستان و با سرگروهی ریاست واحد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه برگزار گردید.

در این جلسه اعضای کمیته به بررسی موانع و مشکلات و همچنین پیشنهاداتی در خصوص مسئله بیکاری و ایجاد مشاغل جدید و رونق شهرستان مطرح گردید.

دکتر عسکری از اعضای حاضر در جلسه خواستند تا با ارائه راهکارهای مناسب و امکانات موجود در ادارت و همچنین نظرات کارشناسی شده به دبیرخانه ارسال گردد تا در جلسه آتی این کمیته مطرح شود و نتیجه به فرماندار محترم گزارش گردد.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی