پنجشنبه 21 اردیبهشت 1396 / 11:02|کد خبر : 191|گروه : اجتماعی
برگزاری کنگره شهدای دانشجو

در روز چهارشنبه 96/2/20 مصادف با هفته جوان کنگره شهدای دانشجو با همکاری دانشگاه های سطح شهرستان و بسیج دانشجویی و اساتید شهرستان قروه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه برگزار گردید. در ابتدای مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رضایی ضمن خوش آمدگویی و خیرمقدم به میهمانان گرامی، سعادت انسان ها را در دینمداری و عمل به فرامین مقام معظم رهبری دانستند و با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) وجود با سعادت امام زمان (عج) را مایه ی خوشبختی و برکت ما خواندند.

در ادامه جناب سرهنگ پاسدار کاوه به ایراد سخن پرداختند. سرهنگ کاوه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو و شهدای گمنام ، امنیت و اقتدار کنونی کشور عزیزمان را مرهون جانفشانی ها و فداکاری های شهدا دانستند و خاطر نشان کردند عمل به وصیت های شهدا از اوجب واجباب است.

و در پایان دانشگاههای شهرستان از خانواده های شهدای دانشجو تجلیل کردند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی