چهارشنبه 15 شهریور 1396 / 10:15|کد خبر : 211|گروه : اجتماعی
اردوهای جهادی نقش موثری در خودسازی و تقویت روحیه بسیجی دارند

دکتر عسکری امروز و در مراسم بدرقه دانشجویان جهادگر شهرستان قروه به اردوهای جهادی در مناطق محروم اظهار داشت: این اردو‌ها می‌تواند راه مبارزه با نفس و تقویت روحیه نوع‌دوستی و کمک به محرومان را تقویت کند.

وی افزود: اردوهای جهادی تمرین خدمت و خودسازی و آشنایی با جامعه است که موجب ایجاد روحیه خود باوری خواهد بود و تاثیر ویژه ای در مناطق محروم خواهد داشت.

رییس واحد دانشگاه آزاد اسلامی قروه خاطر نشان کرد: اردوهای جهادی فرهنگ سازی هستند که مردم روستاها نیز با این حرکت خودجوش آشنا می شوند و در جهت حفظ دستاوردهای اردوها تلاش می کنند.

عسکری ادامه داد: ترویج فرهنگ‌هایی نظیر محرومیت‌زدایی، کمک به همنوع و احساس مسئولیت نسبت به دیگران به خصوص محرو‌مان جامعه از دیگر ویژگی های اردوهای جهادی محسوب می شود.

وی با بیان اینکه سازندگی، عمرانی، فرهنگی، علمی و بهداشتی از دیگر اهداف جهادگران است، اظهار داشت: در اردوهای جهادی، جهادگران با وضعیت زندگی یک منطقه محروم کشور در ابعاد مختلف فرهنگی، اعتقادی، معیشتی و بهداشتی آشنا شده و از طریق تلاش مخلصانه برای سازندگی در ان منطقه در بعدهای مختلف می‌کوشند که خود را ساخته و رضای  الهی را کسب کنند.

سرهنگ شعبانی  در این مراسم اظهار داشت: اردوهای جهادی لذت خدمت‌رسانی به همنوعان، سبک درست زندگی اسلامی و بستر مناسبی برای خودسازی، کمال‌گرایی و زندگی بر اساس معنویت را فراهم می‌کنند.

وی خودسازی و تهذیب نفس جهادگران را از اهداف مهم اردوهای جهادی دانست و افزود: جوانان با قرارگرفتن در موقعیت‌های سخت زندگی می‌توانند از نزدیک شاهد مشکلات همنوعان خود باشند و آن را  از نزدیک لمس کرده و نیز تجارب مفیدی را بدست آورند.

فرمانده سپاه قروه خاطر نشان کرد: اردوهای جهادی موجب می‌شود دانشجویان در کنار کمک به محرومان در عرصه‌های فرهنگی، عمرانی، مدیریتی و اجتماعی نیز خود را پرورش دهند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی