یکشنبه 1 دی 1392 / 15:12|کد خبر : 24|گروه : اجتماعی
برگزاري همايش حماسه سياسي ، حماسه اقتصادي

اولين همايش داخلي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قروه با موضوع "حماسه سياسي ، حماسه اقتصادي" ديروز 30 آذر ماه 1392 راس ساعت 10 صبح با حضور مسئولين ، رواساي ادارات ، اساتيد و صاحب نظران امر  در سالن همايش هاي دانشگاه برگزار گرديد. اين مراسم با تلاوت آياتي چند از كلام الله مجيد شروع گرديد و در ادامه مراسم دكتر بهمن عسكري رياست محترم دانشگاه با عرض خير مقدم به حاضرين در جلسه به تشريح دلايل برگزاري اين همايش پرداختند در ادامه مراسم به ترتيب آقاي مهدي يوسفي ، خانم سيده زهرا موسوي جم و آقاي محمد رسول شيخي زاده كه از سوي هيئت داوران مقالاتشان جهت ارائه به صورت سخنراني انتخاب گرديده بود به ارائه مقالات خويش پرداختند و در ادامه مراسم آقاي رضا كيهاني حكمت دبير علمي همايش به ارائه گزارش روند برگزاري همايش پرداختند و در انتهاي مراسم از صاحبان ده مقاله برتر با ارائه لوح تقدير تشكر به عمل آمد.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی