سه شنبه 14 آذر 1396 / 16:43|کد خبر : 242|گروه : اجتماعی
برگزاری مراسم روز دانشجو

در روز سه شنبه مورخ 96/09/14 مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم آقای دکتر عسکری ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه ضمن خوش آمدگویی به میهمانان گرامی، روز دانشجو ، فرارسیدن هفته وحدت و میلاد منجی عالم بشریت حضرت محمد (ص) و ولادت امام جعفر صادق (ع) را تبریک گفتند. ایشان در ادامه به وقایع تاریخی 16 آذر ماه در سال 1332 اشاره کردند و این روز را روز عدالت خواهی و استکبار ستیزی در تاریخ ایران اسلامی ذکر کردند.

دکتر عسکری شرایط جهان اسلام در قرن های اخیر را یک شرایط بی سابقه خوانند و خاطر نشان کردند ایدئولوژی های غرب و شرق به مرز نابودی رسیده اند. ایشان افزودند جوانان مسلمان و غیر مسلمان بدون اینکه خودشان خبر داشته باشند از فرهنگ اسلامی تأثیر گرفته که نمود آن در کشورهای سوریه و لبنان قابل مشاهده است. وی به توطئه های دشمن و ترفندهای گوناگون آنان اشاره کرده و گفتند اکنون وظیفه مردم در مقابل این پدیده شوم حفظ وحدت و همگرایی در بین پیروان مذاهب اسلامی به خصوص برادران و خواهران شیعه و سنی است و آنها باید کتاب خدا و سنت پیامبر رحمت (ص) را محور قرار دهند.

در ادامه برنامه حاج آقا بابائیان به ایراد سخن پرداختند. ایشان خاطر نشان کردند اساس تشکیل دانشگاه در ایران در زمان طاغوت برای مبارزه با دین و مذهب بوده اما به خواست پروردگار دانشگاه مرکز ترویج دین و حمایت از دین شد، دانشگاه مرکز مبارزه با سلطه و دانشجو مظهر مبارزه با سلطه و استکبار شده است.

هم چنین افزودند حضور جوانان در عرصه علم اراده خداست و دانشجو مظهر اراده الهی است.

حاج آقا بابائیان گفتند تمام سعی و تلاش دشمن  این است که دانشگاه را از مسیر دین خارج کند اما امروزه دانشگاه و دانشجو پیشرو هستند زیرا دانشجوها وارث شهدا و وارث مبارزه با استکبار هستند.

در پایان بعد از اجرای موسیقی سنتی، دانشگاه های سطح شهرستان از دانشجویان برتر خود تجلیل کردند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی