پنجشنبه 7 دی 1396 / 00:10|کد خبر : 250|گروه : اجتماعی
گرامیداشت حماسه 9 دی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

به مناسبت فرارسیدن سالروز حماسه 9 دی ، پیش از ظهر چهارشنبه مورخ 96/10/06 مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه برگزار گردید.

این مراسم با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های سطح شهرستان و فرمانده محترم سپاه ناحیه مقاومت شهرستان قروه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر مظفر یکتایار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه ضمن خوش آمدگویی و عرض خیرمقدم به میهمانان گرامی به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص فتنه اشاره کرده و افزودند دشمنان همواره مشکلات و چالش هایی را برای ما بوجود آورده اند که اگر راهنمایی های عالمانه و حکیمانه مقام معظم رهبری نبود مطمئناً  ما هیچ ثبات و آرامشی نه در کشور و نه در منطقه نداشتیم.

دکتر یکتایار عمل به فرامین مقام معظم رهبری را وظیفه خطیر جوانان و دانشگاهیان خواندند و خاطر نشان کردند بصیرت همچون قطب نمایی است که راه مقابله با فتنه و فتنه گران به ظاهر دوست را شناسایی می کند که در این حالت با اقدام به موقع، تیرهای دشمن برنده نخواهد بود.

در ادمه برنامه جناب سرهنگ پاسدار سعید شعبانی فرمانده محترم سپاه ناحیه مقاومت شهرستان قروه ضمن تبریک ولادت با سعادت امام حسن عسگری (ع) و تبریک سالروز حماسه پرشکوه 9 دی به ایراد سخن پرداختند.

سرهنگ شعبانی با بررسی 4 دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی به توطئه ها و فتنه های جبهه معاند و دشمنی های آنان با جمهوری اسلامی اشاره کردند و مهمترین راهبرد و مهمترین اساس در برنامه های دشمن را جنگ نرم دانستند. ایشان براندازی نرم را یکی از پیچیده ترین و دقیق ترین طرح ها برای براندازی و نابودی کشورها اعلام کردند که نمونه آن را در سال 1388 شاهد بودیم؛ فتنه سال 88 تهدیدی بر علیه ساختارهای بنیادین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و تهدیدی بر علیه آراء عمومی مردم بود اما یک امتیاز برای جمهوری اسلامی به ارمغان آورد و آن جایگاه قانون مداری و احترام به قانون و احترام به آراء مردم بود و مقام معظم رهبری تنها کسی بودند که از این احترام به قانون و احترام به آراء عمومی پشتیبانی کردند.

ایشان به ضرورت های گرامیداشت و بازخوانی حماسه 9 دی سال 1388 اشاره کردند و حضور میلیونی مردم در سراسر کشور در روز 9 دی ماه 1388 را همراه با بصیرت خواندند؛ ایشان حماسه 9 دی را تاکیدی بر هویت ملی ، تاریخی، ارزشی و تاکیدی بر هویت مذهبی این مرز و بوم دانستند.

سرهنگ شعبانی بر ثبت حماسه 9 دی در تاریخ ایران اسلامی به عنوان یک شاهکار تاریخی تاکید کردند تا نسل های آینده به وجود این ملت فهیم و بابصیرت افتخار کنند. حضور میلیونی مردم در 9 دی سال 1388 خط بطلانی بود بر فتنه ی فتنه گران داخلی و خارجی ، در یک کلام حماسه 9 دی یک واکنش هوشمندانه بود به نقشه ها و اقدامات و برنامه های معاندین نظام جمهوری اسلامی ایران.

ایشان در پایان به نقش کشورهای غربی خصوصاً فرانسه، آمریکا و انگلیس در پشتیبانی و برنامه ریزی و حمایت همه جانبه از فتنه سال 88 اشاره کردند و خاطر نشان کردند که نظام جمهوری اسلامی برای عبور از چالش ها نیازمند مدیران ارزشی و ملت بابصیرت است تا با حرکت پشت سر ولایت فقیه و درس گرفتن از عاشورا و قیام امام حسین (ع) در مسیر درست حرکت کنند و در مسیر دشمن قرار نگیرند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی