چهارشنبه 13 دی 1396 / 11:20|کد خبر : 253|گروه : اجتماعی
بیانیه دانشگاه در خصوص حوادث تلخ روزهای اخیر

باسمه تعالی

حوادث تلخ روزهای اخیر در نقاط مختلف کشور نشان داد که بار دیگر دست پلید استعمار در صدد ایجاد شکاف در صفوف منسجم  ملت فهیم ایران است.  بدون تردید موفقیت های ایران اسلامی در عرصه های مختلف و بویژه درخارج از مرزها و همچنین شکست برنامه های استعماربه سرکردگی امریکای جهان خوار در منطقه سبب شد بار دیگر چهره واقعی خود را نشان دهد که به حول و قوه الهی و با هوشیاری شما مردم عزیز، بار دیگر پوزه دشمنان را به خاک خواهیم مالید. یقیناً هر کشوری با مشکلات و مسایل داخلی مواجه است ، ملت رشید ایران همواره در مقابل هجمه ها ، ترورها ، جنگ تحمیلی ، مبارزه با داعش پلید و ... حماسه های جهانی را رقم زده و خواهد زد.  بسیاری از مشکلات معیشتی و اقتصادی کشور نیز حاصل برنامه های ایادی استبداد و استعمار بوده و می باشد و جهت رفع این مشکلات به حق مردم ، راه های قانونی باز است و بایستی صفوف ملت از اغتشاشگران جدا شود تا دستاویزی برای بیگانگان نباشد . در این راستا ما اساتید، کارکنان و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه خواستار  پیگیری مطالبات به حق و ضروری مردم بوده  و از مردم هوشیار و انقلابی و بخصوص جوانان عزیز می خواهیم از طناب پوسیده استکبار جهانی تمسک نجویند و بدانند تخریب اموال عمومی و لطمه به بیت المال و ایجاد بی نظمی و هرج و مرج، تضییع حق الناس  است.  همچنین دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه، پیگیری مطالبات بر بستر قانون را تنها راه رسیدن به حل مشکلات می داند و کلیه رفتارهای خارج از قانون را که منجر به از بین بردن امنیت و آرامش روانی جامعه و ایجاد فضای دو قطبی تنش زا می شود را محکوم می‌نماید.

اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی