پنجشنبه 19 بهمن 1396 / 15:35|کد خبر : 259|گروه : اجتماعی
برگزاری کارگاه اخلاق کلاس داری و نشست هم اندیشی

برگزاری کارگاه اخلاق کلاس داری و نشست هم اندیشی «نقش نخبگان و اساتید دانشگاه در وحدت امت اسلامی» ویژه اعضای هیأت علمی و اساتید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه
جناب حجت الاسلام و المسلمین طهماسبی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، در جلسات جداگانه ای با اعضای هیأت علمی، اساتید و دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه بر اهمیت مسائل فرهنگی و دینی تاکید کردند.
حجت الاسلام طهماسبی بیان کردند اساتید باید نسبت به افزایش آگاهی ها و محتوای علمی و  دینی خود کوشش کنند.
 ایشان بر استفاده از روش ها و شیوه های نوین تدریس، تخصص، قدرت بیان تاکید کردند و افزودند دانشگاه مکان مقدس تعلیم و تربیت است و استادان دانشگاه در این مکان مقدس بایستی با الگوگیری از ائمه اطهار و پیامبر اکرم (ص) نکات اخلاقی و معنوی را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی با اشاره به آیات قرآن و روایات امامان معصوم (ع) صبر ، گذشت، اخلاق و فروتنی را برای اساتید لازم دانست.
در ادامه دکتر مظفر یکتایار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه نیز ضمن عرض خیرمقدم و تبریک ایام الله دهه فجر، اخلاق حرفه ای و معنوی را لازمه کار اساتید موفق دانستند و بر ارزش ها، آرمان ها و اصول اسلامی در آداب کلاس داری تاکید کردند.
دکتر امیری اندی دبیر هم اندیشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان نیز دانشگاه را نماد وحدت خواندند و افزودند این هنر استادان است که با آموزش و ترویج وحدت کلمه و وحدت اسلامی نسبت به گسترش این مهم در جامعه مبادرت ورزند.
در پایان حجت الاسلام والمسلمین طهماسبی و دکتر امیری اندی در جلسه ای که با فعالان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه داشتند بر حفظ ارزش های دینی و مذهبی و اخلاقی در دانشگاه تاکیده کردند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی