پنجشنبه 19 بهمن 1396 / 15:50|کد خبر : 260|گروه : اجتماعی
گرامیداشت دهه مبارک فجر

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ایران مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه های سطح شهرستان، کمیته دانشگاهیان و جمعی از مسئولین شهرستانی برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر مظفر یکتایار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه ضمن تبریک دهه مبارک فجر و عرض خیرمقدم،  از کمیته دانشگاهیان (اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی و دانشگاه های پیام نور و علمی کاربردی) به خاطر حضور و مشارکت در برپایی این مراسم تقدیر و تشکر کردند و یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و شهدای انقلاب و شهدای شهرستان را گرامی داشتند.

دکتر یکتایار به فداکاری ها و از خودگذشتگی های شهدا اشاره کردند و انقلاب ما را حاصل خون شهدا دانستند و افزودند ما همواره مدیون شهدا هستیم و هر چه داریم از برکت خون شهداست، چه شهدای قبل و بعد از انقلاب، چه شهدای 8 سال دفاع مقدس و چه شهدای مدافع حرم و نباید خانواده های شهدا و جانبازان  فراموش شوند.

ایشان به فرمایشات امام خمینی (ره) درخصوص جنگ اشاره کرده و بیان کردند تکنولوژی، دانش هسته ای و خودکفایی در مسائل سیاسی ، نظامی و بین المللی همه از دستاوردهای انقلاب است. ایشان امنیت، آسایش و رفاه جامعه را حاصل رهبری فرزانه و از خود گذشتگی شهدا، ایثارگران و جانبازان دانستند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه از شهرستان قروه به عنوان اولین شهر قربانی ترور یاد کردند و این مهم را افتخاری دیگر بر برگ زرین این انقلاب و شهرستان خواندند.

در ادامه این مراسم جناب حجت الاسلام و المسلمین عابدین رستمی از اساتید حوزه و دانشگاه به ایراد سخن پرداختند.

حجت الاسلام رستمی از انقلاب اسلامی ایران به عنوان مدرن ترین انقلاب قرن حاضر یاد کرد و علت آن را برتری آن بر انقلاب های بزرگ جهانی و کنار زدن و خنثی کردن آنها برشمرد.

ایشان به تفکرهای دوران قبل از انقلاب اسلامی و تفکرهای غلط غربی اشاره کرده و انقلاب اسلامی را تنها راه مبارزه فکری با این تفکرهای غلط دانستند.

حاج آقا رستمی تولید فکر و تمدن را ثمره انقلاب اسلامی دانستند و گفتند که امروزه گزینه های روی میز آمریکایی ها، جنگ فرهنگی و ناکارآمد نشان دادن نظام و انقلاب است.

وی از استقلال و آزادی به عنوان بزرگ ترین دستاورد های انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود ارزش دادن به دین و مفاهیم دینی و اثرگذاری در عرصه های بین الملل از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران است.

در پایان این مراسم دانشگاهیان با غبارروبی و عطر افشانی مزار مطهر شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی