پنجشنبه 2 فروردین 1397 / 23:35|کد خبر : 271|گروه : اجتماعی
غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، رئیس، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه برگزار گردید:

همزمان با آغاز سال جدید مراسم غباروبی و عطر افشانی مزار مطهر دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه با حضور دکتر کیانی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان، دکتر یکتایار رئیس واحد قروه، اساتید و جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
در این مراسم دکتر کیانی در سخنانی به جایگاه رفیع شهادت در اسلام اشاره و اظهار داشت هدف از برپایی این مراسم تجدید میثاق با آرمانهای رفیع شهدا و زنده نگه داشتن یاد این دلیر مردان می باشد.
ایشان ادامه دادند: آرامش، آسایش و امنیت مثال زدنی که امروز شاهد آن هستیم مرهون رشادت ها و از جان گذشتگی این عزیزان و رهبری داهیانه امام راحل و مقام معظم رهبری می باشد و باید قدر این نظام را که حاصل خون شهدا می باشد بدانیم و در مسیر این عزیزان حرکت کنیم.
ایشان همچنین با اشاره به نام گذاری سال ۹۷ از سوی مقام معظم رهبری به نام سال "حمایت از کالای ایرانی" اظهار امیدواری نمودند که به میمنت این نام گذاری انشالله شاهد حمایت همه جانبه از کالای ایرانی از سوی همه مسئولین و احاد جامعه باشیم که ثمره آن تولید اشتغال ، ثروت و خود کفایی برای ایران و ایرانی هست باشیم.
در ادامه این مراسم معنوی دانشگاهیان ضمن غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدا و نثار فاتحه، با آرمانهای رفیع شهدا و منویات مقام معظم رهبری (مدظله) تجدید میثاق نمودند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی