سه شنبه 1 خرداد 1397 / 08:49|کد خبر : 277|گروه : اجتماعی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه منصوب شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه با حضور دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی معرفی و منصوب شد.

در این جلسه از زحمات مظفر یکتایار تقدیر و سمیرا دهقانی عضو هیأت علمی واحد قروه به عنوان رئیس این واحد دانشگاهی معرفی گردید.

در ابتدای مراسم مظفر یکتایار ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی، به موقعیتها و استراتژی های شهرستان قروه و همجواری با استان های دیگر اشاره کرد و گفت این پتانسیل ها در جذب اساتید و رشته های جدید بسیار مسمر ثمر خواهد بود.

یکتایار افرود با توجه به قدمت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه در استان و منطقه ، رسیدن به جایگاه لازم را حق این واحد دانشگاهی دانست.

حجت الاسلام و المسلمین بیابانی، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان کردستان  ماه مبارک رمضان را فرصتی برای آشتی با خدا ، استحکام اراده ها و توفیق بندگی اعلام کرد.

وی گفت انقلاب اسلامی دستاوردهای فراوانی داشته و رشد آموزش عالی را در استان کردستان از جمله دستاوردهای علمی انقلاب برشمرد و افزود رسیدن به دانشگاه مطلوب اسلامی که مد نظر انقلاب اسلامی باشد به تلاش های مضاعف نیاز دارد.

حجت الاسلام بیابانی مرجعیت علمی را برگی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی دانست و بر نگاه قدسی به علم و حفظ جایگاه علم در دانشگاه تاکید  کرد و حفظ ارزش استاد، حفظ ارزش تعلیم و تربیت را نقطه مطلوب تغییر و تحولات دانشگاه خواند.

ایشان حسب فرامین و منویات مقام معظم رهبری از نشاط علمی، معنوی و سیاسی به عنوان اهداف دانشگاه نام برد و افزود دانشگاه باید محل ارتباطات و انتقادات باشد و تلاش برای افزایش رشد و ارتقاء علمی،فرهنگی و معنوی دانشگاه در جهت اسلامی شدن را از دغدغه های مقام معظم رهبری دانست.

در ادامه محمدقربان کیانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان ضمن قدردانی از زحمات مظفر یکتایار در دوران موقت تصدی، ایجاد وحدت و همدلی، پرهیز از حواشی، تعلیم و تربیت جوانان را مورد نظر نظام اسلامی خواند و کار علمی و فرهنگی و تولید علم و پرداختن به فعالیت های علمی، فرهنگی و آموزشی را از اهداف دانشگاه برشمرد.

کیانی به فعالیت ها و توطئه های دشمنان بر علیه نظام مقدس اسلامی اشاره کرد و گفت ماهیت انقلاب اسلامی مبارزه با استکبار و استعمار است و هوشیاری، همکاری، همدلی و بکارگیری از نیروهای ارزشی و ارزشمند را لازمه موفقیت دانست.

در پایان سمیرا دهقانی ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای انقلاب و شهدای مدافع حرم اعلام کرد که دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به هیچ جناح خاصی نیست و مسیر آن در چهارچوب  اصلی خطوط ترسیمی ولایت فقیه و پاسداری از ارزش های انقلاب می باشد و با هرگونه انحرافی که این خطوط را به خطر بیاندازد قاطعانه برخورد خواهد شد.

دهقانی در ادامه به اهداف دانشگاه و استراتژی ها و چشم انداز های دانشگاه اشاره کرد و مورد توجه قرار دادن ابعاد آموزشی و پژوهشی را مهم ترین ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه خواند.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی