چهارشنبه 6 تیر 1397 / 03:51|کد خبر : 287|گروه : اجتماعی
تحقق کامل نقشه ی جامع علمی کشور از مسائل مهم است

پیرو فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) فصل اول نقشه جامع علمی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه و با حضور روسای دانشگاه های سطح شهرستان ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، کارگروه بسیج و اعضای هیأت علمی واحد قروه بازخوانی شد.

سمیرا دهقانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه در ابتدای جلسه ضمن اشاره به نقش دانشگاه در اصلاحات اجتماعی از دیدگاه امام راحل (ره) ، خاطر نشان کرد : دانشگاه ها به عنوان شریانات اصلی گسترش علم و فرهنگ در جامعه همواره از ارزش و احترام خاصی برخوردار بوده اند هم انسان ساز هستند و هم فرهنگ آفرین.

وی ادامه داد: دانشگاه در جامعه یک واسطه نهادی است که با مجموعه شرایط فرهنگی و اجتماعی در تعامل است.

دهقانی بیان داشت:  عوامل درون زا و برون زا در تغییر فضای دانشگاه ها و اسلامی شدن آنها نقش بسیار مهمی داشته و تحول در نگرش به تعریف استاد، دانشجو و مدیر از نظر نوع رفتارها و بینش ها و چگونگی جهت گیری عملی و اجتماعی آنان در روند اسلامی شدن دانشگاه ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

رئیس واحد قروه ضمن اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار دانشگاهیان مبنی بر تبیین و عملیاتی کردن نقشه ی جامع علمی کشور، گفت : «تحقق کامل نقشه‌ی جامع علمی کشور» از مسائل مهمی است که رهبر انقلاب آن را در مسیر اصلاح و تحول مستمر دانشگاه‌ها ضروری دانستند. نقشة جامع علمي كشور بنا به تعريف،  مجموعهاي است جامع و هماهنگ و پويا و  آينده نگر، شامل مباني، اهداف،  سياستها و راهبردها، ساختارها و الزامات تحول راهبردي علم و فناوري مبتني بر  ارزشهاي اسلامي براي دستيابي به اهداف  چشم انداز  بيست ساله كشور بوده و همچنين تلاش برنامه ریزی شده بر مبانى ارزشى و بومى كشور، تجربيات گذشته و  نظريه ها و  نمونه هاى علمى و تجارب عملي می باشد.

دهقانی افزود: رهبر فرزانه انقلاب نقشه‌ی جامع علمی کشور را خوب ارزیابی کردند اما تاکید دارند که: بدنه‌ی دانشگاهی که باید این نقشه را اجرا کند، به حد کافی از آن مطلع نیست؛ بنابراین باید جلساتی برای تبیین و عملیاتی کردن نقشه‌ی جامع علمی در دانشگاه‌ها برگزار شود. دســتيابي به  آرمانهاي بلند نظام مقدس جمهوري اســلامي ايران مســتلزم تــلاش همه جانبــه در تمام ابعــاد فرهنگي، علمى، اجتماعي و اقتصادي اســت. بنا به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و به منظور تحقق اهداف توسعه علمی فرهنگی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه افتخار دارد که با همکاری نهادهای محترم آموزشی، فرهنگی شهرستان کارگروهی با محوریت فوق تشکیل و جلسات مستمری به منظور بازخوانی و عملیاتی نمودن نقشه جامع علمی کشور برگزار نماید.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی