چهارشنبه 20 تیر 1397 / 09:13|کد خبر : 290|گروه : اجتماعی
ضرورت حجاب و عفاف در جامعه به نقل از حجت الاسلام و المسلمین عباسعلی فرهنگیان

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه در خصوص ضرورت عفاف و حجاب در جامعه این چنین گفت:

به حکم عقل، بشر ناگزیر از یک زندگی اجتماعی است و در جامعه انسان هر آنگونه که دلخواه اوست نمی تواند زندگی کند و حضور یابد. مهمترین اصلی که در حقوق بشری موجود است عدم سلب امنیت و آرامش روحی و روانی افراد جامعه است.

حجت الاسلام فرهنگیان افزود: بر این اساس به حکم عقل و دین برای کیفیت حضور انسان در جامعه، باید قوانین و شرایطی وضع شود تا حضور بعضی ها رافع و مانع آزادی و حضور دیگران نگردد. لذا دین مبین اسلام از آن جهت که برگرفته از عقل و فطرت انسان هاست دو موضوع حجاب و عفاف را مطرح ساخته است.

وی گفت: با توجه به معانی لغوی حجاب و عفاف، پی به تفاوت این دو اصطلاح می توان برد که حجاب امری ظاهری است که در ارتباط با جسم انسان می باشد. ولی عفاف امری درونی است که ناظر به یک قوه تدبیر در بشر است که بتواند خود را از رذائل و گناه دور کند. بر همین اساس می توان عفاف را منشأ حجاب دانست.

حجت الاسلام فرهنگیان بیان کرد: متأسفانه در طول تاریخ کم نبوده اند افرادی که رشد معنوی و اخلاقی دیگران را مانع خود در رسیدن به اهداف شوم شان تلقی می کنند  و در هر عصر و مصری بگونه ای به جنگ با اصول اخلاقی و احکام فطری پرداخته اند.

وی افزود: چهارشنبه سفید ادامه جنگ مخالفین اخلاق و ارزش های با اصول مترقی و کمال بشریت است. لذاست که شروع این مباحث توسط دشمنان دین و انقلاب و شبکه های معاند صورت می گیرد. کشف حجاب در ملاء عام نه تنها هیچ کمال و ارزش انسانی ندارد بلکه انسان را در حد حیوانی که قابلیت درک چگونگی حضور در جامعه را ندارد پایین می آورد.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی