پنجشنبه 18 مرداد 1397 / 00:39|کد خبر : 305|گروه : اجتماعی
تقدیر از امیر کریمی قهرمان ملی ووشو، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

از امیر کریمی قهرمان ووشوی کشور که در مسابقات جهانی دانشجویان در چین مدال طلا گرفته بود تجلیل شد.

این مراسم با حضور جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی، مربیان و ورزشکان شهرستان، اساتید، دانشجویان و کارکنان این واحد برگزار گردید.

در ابتدای مراسم سمیرا دهقانی ضمن عرض خیرمقدم، به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص رسیدگی به مسائل جوانان و برنامه ریزی برای آینده نسل جوان اشاره کرد و گفت: «آنچه امروز شاهد آن هستیم افتخار آفرینی یکی از جوانان شایسته این شهرستان است که در سطح بین المللی برای کشور و شهرستان افتخاری ماندگار کسب نموده است و این افتخار آفرینی ها نشانگر آنست که اگر مسئولین محترم نقش بیشتری برای استعدادیابی و کمک به رشد این استعدادهای ناب ایفا نمایند جوانان شهرستان بسیار مستعد هستند و قطعاً این حمایت ها به فراخور خود نتایج بزرگی به همراه خواهد داشت.»

رئیس واحد قروه افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی یکی از اولویت ها و مأموریت های مهم خود را شناسایی استعدادها در عرصه های ورزشی، مدیریتی، علمی، فرهنگی و اقتصادی می داند و ما وظیفه خود می دانیم که از تمامی استعدادهای درخشان جوانان مستعد و اعتلای فرهنگ نخبه پروری در همه حوزه ها حمایت نموده که به حول و قوه خداوند این حمایت ها قدمی در جهت شکوفایی و توسعه شهرستان باشد.»

وی بیان کرد: «تقوای الهی، دفاع از دین، حرکت در خط ولایت، صبر و احسان پنج عنصری هستند که اگر در فرد یا جامعه ای وجود داشته باشد، زمینه ساز نصرت الهی فراهم خواهد شد و این خود تعریف مدیریت جهادی است که لازمه امروز گذر جامعه از بحران ها و چالش ها است.»

در ادامه حجت الاسلام و المسلیمن بابائیان امام جمعه شهر قروه از امیر کریمی به عنوان یک جوان خوش غیرت، خوش آوازه و برومند یاد کرد که موجب به اهتراز درآمدن پرچم نظام جمهوری اسلامی در جهان علمی و ورزشی شده است.

حجت الاسلام بابائیان افزود: «این جوان نقطه اقتدار ما را در عرصه جهانی چنان به نمایش گذاشت که دیگران انگشت به دهان ماندند و پویایی اسلام را به جهانیان ثابت کرد.»

امام جمعه قروه گفت: «تمام سعی دشمن این است که بگوید اسلام نمی تواند حکومت داری کند و ما می خواهیم بگوییم اسلام می تواند؛ اسلام خواهان رشد است. اسلام مکتبی است پویا و با ایستایی و تحجرگرایی مخالف است.»

دکتر مظفر یکتایار رئیس دبیرخانه هیأت امناء استان کردستان با بیان اینکه ورزش ریاضت کشیدن است و با تلاش و سختی کشیدن، انسان به بالاترین نتایج خواهد رسید؛ خاطر نشان کرد: «امیر کریمی با وجود تمام مشکلات و سختی هایی که برای رفتن به مسابقات کشید در اراده وی هیچ خللی ایجاد نشد؛ به مسابقات رفت و توانست به حول و قوه الهی بالاترین نتیجه مسابقات را نیز به خود اختصاص دهد.»

این عضو هیأت علمی گروه تربیت بدنی استان کردستان درباره اهمیت ورزش دانشجویی گفت: «در دنیا ورزش دانشجویی و ورزش همگانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و کشورهای توسعه یافته سرمایه گذاری زیادی می کنند تا از مردمشان قهرمان بسازند تا با نواخته شدن و به اهتزار درآمدن پرچم کشورشان اقتدار خود را به جهانیان ثابت کنند.»

یکتایار از کریمی به عنوان الگوی ماندگار شهرستان و کشور یاد کرد و از مسئولین و همه آحاد جامعه خواست تا به بحث ورزش همگانی توجه ویژه داشته باشند تا همواره شاهد کریمی های دیگر و به اهتزار درآمدن پرچم مقدس ایران اسلامی در مجامع بین المللی باشیم.

در پایان با اهداء لوح و هدایا توسط مسئولین واحد قروه و  مسئولین شهرستانی  از این قهرمان برومند قدردانی شد.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی