جمعه 26 مرداد 1397 / 08:45|کد خبر : 308|گروه : اجتماعی
دستور کار جهادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه در ایام تعطیلات تابستانی

انتخاب رشته رایگان برای واجدین شرایط انتخاب رشته کنکور؛ دستورکار جهادی دانشگاه آزاد واحد قروه در ایام تعطیلات تابستانی این دانشگاه

انتخاب رشته رایگان با استفاده از مشاورین مجرب، فرایندی بود که دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه برای انجام مسئولیت اجتماعی خود در شرایط اقتصادی امروز جامعه عملیاتی نمود و با عنایت خداوند متعال، استقبال مناسبی از این عمل خیرخواهانه انجام شد. این عمل جهادی حاصل تلاش تعدادی از پرسنل دانشگاه بود که از تعطیلات رسمی تابستان خود را محروم کردند تا خدمتی  به فراخور امکانات دانشگاه، به شهرستان عرضه نمایند. مدیریت دانشگاه وظیفه خود میداند از تلاش جهادی این بزرگوران نهایت تشکر و قدردانی نماید و از مدیریت محترم آموزش و پرورش شهرستان قروه جناب آقای عبدالملکی و مشاورین محترم آن اداره  نیز که برای حصول به این نتیجه در کنار مشاورین و پرسنل دانشگاه آزاد بودند نیز صمیمانه قدردانی نماید. اتحاد و همدلی و تلاش مجاهدانه رمز اصلی برون رفت از چالش های کنونی جامعه است و همه مسئولین باید بدانند که نجابت  مردم ستودنی است و در قبال این نجابت، همه مسئولند. امید است در دوره  تیم مدیریتی جدید این واحد، شاهد خدمات ارزنده تری به مردم فهیم شهرستان و استان کردستان باشیم.

نظرات بینندگان :

اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید!

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نام *

کد امنیتی