تحصیل فرزندان مقامات کشور در خارج از کشور ممنوع

طرح ممنوعیت تحصیل فرزندان مقامات کشور در خارج از کشور اگر اجرا شود یک جراحی عظیم در بخش اصلاح ساختار مدیریتی ایجاد خواهد شد. قطعا در مقابل این طرح سنگ اندازی های فراوانی خواهد شد اما اجرای کامل آن بخش عظیمی از حلقه فسادهای زیرپوستی را نابود خواهد کرد. شاید در نگاه اول این طرح با حقوق شهروندی منافات داشته باشد، اما در حکومت اسلامی مسئولان باید محدودیت ها را پذیرا باشند و زندگی آنان در سطح مردم عادی باشد. در حکومت امام علی(ع) نیز همین محدودیت ها برای کارگزاران وجود داشت چرا که کارگزاران در یک حکومت اسلامی، طاغوت و فاجر نباید باشند و بعنوان خدمتگزاران ملت باید خود را قلمداد نمایند و آیا در طول تاریخ خدمتگزار از ارباب خود زندگی مرفه تری داشته است؟ برخی مسئولان که در کلام، خود را خدمتگزار ملت می دانند در مقام عمل متفاوت و متضاد با این شعار عمل نمایند و این یعنی نفاق ساختاریافته که دستگاه قضا با هوشمندی سرمنشاء فساد را دارد می بندد.

در مقابل انتقاد، مسئولان زبان حاشای بلندی دارند و آن طور القاء می کنند که انگار مدینه فاضله برای ملت ساخته اند! ولی سئوال اینجاست چطور این مقامات حاضر نیستند در این مدینه فاضله فرزندانشان زندگی و تحصیل نمایند؟ اگر مدینه فاضله ساخته اید چرا فرزندان شما خارج تحصیل می کنند و اگر ویرانه ساخته اید چرا کناره گیری نکرده اید که چنین وضعیتی بر ملت تحمیل نشود؟ شاید جالب است جنبش دانشجویی بداند که مبالغ حساب های برخی آقازاده ها در خارج از کشور چنان است که انگار شیر نفت در جیب آنان قرار گرفته است و این با هیچ منطقی سازگار نیست و نشانه فساد لجام گسیخته در برخی از حلقه های مدیریتی در نظام است. برخی آقازاده ها جدا از اینکه حساب های آنان حیات خلوت فساد است خود نیز گروگان کشورهای استعماری هستند و طبیعی است در برخورد با این نوع حجم فساد دستگاه قضا ساختارها را اصلاح نماید و شجاعت در بت شکنی های اخیر در قوه قضاییه ستودنی است که حمایت همه نخبگان و ملت انقلابی را می طلبد.

اصلاح قوانین و قاطعیت برای اجرای آن اولین غبار روبی از چهره انقلاب است که به حول و قوه خداوند اخیرا در دستگاه قضا شجاعت و قاطعیت برای تحول ساختارها موج می زند تا مرهمی بر زخم های ملت مظلوم باشد. دانشگاه آزاد اسلامی این همت بلند را ارج می نهد و خواستار استمرار این نوع قاطعیت و هوشمندی قوه قضاییه در برخورد با مفاسد است. در برخورد با فساد مصونیت ها باید برداشته شود اگر خواهان تحول در ساختار انقلاب هستیم. امروز مشکل ملت رویارویی با آمریکا نیست که این دشمن فرومایه با انهدام یک پهبادش فرار را بر قرار ترجیح می دهد، امروز مشکل ملت جسارت و بی حیایی طاغوتیان داخلی است که بسترسازی برای ایجاد عدالت مهمترین ضربه به این طاغوتیان و فرعونیان داخلی است. در برخورد با طاغوتیان داخلی اگر پای مصلحت اندیشی به میان آید حلقه های فریب و غارت فرعونیان، نفس ملت را به شماره خواهد انداخت همچنان که امروز ملتی که ثروت های عظیم خدادادی را داراست همانند کشور جنگ زده مردمش در رنج معیشت به سر می برند.

رسالت اجتماعی دانشگاه ها این وظیفه را ایجاد می نماید که دانشگاه ها با رویکردهای نوین سیروتحولات اجتماعی و سیاسی را مورد نقد و بررسی قرار دهند تا از این رهگذر نسلی تربیت شود که بایدها و نبایدها اجتماع خود  را درک نماید تا از انحرافات فکری نسل ها جلوگیری شود.

پدافندغیرعامل بصیر/ دکتر دهقانی