دفاع از فلسطین عزت و شرف می آورد

«دفاع از فلسطین عزت و شرف می آورد»
روز قدس در حافظه انقلاب اسلامی یادآور دفاع از فلسطین، بزرگداشت همان آرمان ها واندیشه های اسلام نابی است که دفاع از مظلوم را در هر جای عالم فریاد می زند و با امید به آینده و اینکه رژیم جعلی و غاصب صهیونیست 25 سال آینده را نخواهد دید بر بلندای عزت فریاد به یقین صبح نزدیک است را نه در کلام بلکه در عمل به رخ جهانیان می کشاند. روز قدس امسال متفاوت تر از سال های گذشته است: اول اینکه؛ به مصداق آیه و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه ایران سرافزار در بطن محور مقاومت هیمنه پوشالی امنیتی این رژیم غاصب را در هم شکسته و این به معنی آن است که عزتمندانه و با قدرت استراتژیک محور مقاومت جواب دندان شکنی به ماجراجویی های از روی توسعه طلبی و مکر مدعیان کدخدایی در خاورمیانه را هر لحظه و بی وقفه خواهند داد. اگر معمار کبیر انقلاب مسئله فلسطین را مسئله جهان اسلام معرفی نمودند و اتحاد مسلمین جهان اسلام را یک فرهنگ و آن استبداد ستیزی را در راستای تحقق اصل توحیدی شریعت اسلام دانستند امروز در زیر سایه پرچم مقاومت رنگ و بوی جدیدی گرفته و معنای عملی اتحاد ناگسستنی روز به روز به جهانیان عینی تر نشان داده می شود. ثانیاً اینکه جهانیان بدانند خون بهای شهید قدس ما، سردار دلها آزادی قدس شریف و رهایی مردم مظلوم فلسطین و البته بالاتر از آن اخراج بیگانگان از منطقه غرب آسیا است. شیطان صفتان شاید هیچگاه تصور هم نداشتند که با شهادت سردار بزرگ اسلام در واقع خون تازه ای در رگ های همه آزادی خواهان عالم جریان پیدا خواهد نمود و این مکتب سلیمانی است که ملت های مسلمان را بیدار نموده تا همه با هم یک دل و یک صدا فریاد انتقام سخت را معادل آزادی قدس شریف بدانند. همه باید بدانند که امروز فرهنگ مقاومت نقشه راه تمامی سیاست های جمهوری اسلامی ایران است و روز قدس تاکیدی بر این مهم به عنوان حرف قطعی ما است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه و همچنین بسیج اساتید و دانشجویان فهیم این خطه شهید پرور به عنوان سربازان ولایت هم صدا با سایر نهادهای انقلابی پرچم مقاومت را تا آزادی قدس شریف برافراشته نگاه داشته و تجدید پیمان خود را با آرمان های امام راحل و فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) اعلام می دارد.
« وَنُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الاَرضِ وَنَجعَلَهُم اَئِمَّةً وَ نَجعَلَهُمُ الوارِثین»