فراخوان شرکت در راهپیمایی روز قدس

مقام معظم رهبری: روز جهانی قدس روز فریاد و مقاومت امت اسلامی در مقابل سیاست های تفرقه انگیز است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه از اساتید محترم ، کارکنان گرامی و دانشجویان فرهیخته دعوت به عمل می آورد، همراه و همصدا با اقیانوس خروشان امت های اسلامی با حضوری پرشکوه، حمایت از انتفاضه فلسطین را فریاد زنند.

“معامله قرن” شیطان بزرگ و اسرائیل غاصب برای حذف مقاومت فلسطین گام کنونی استکبار برای سیطره بر سرنوشت مسلمانان فلسطین است که با هوشیاری امت های آزاده اسلامی و مقاومت حزب الله فلسطین به حول و قوه خداوند محقق نخواهد شد. فلسطین امروز نماد عینی رویاروی با جبهه کفر است و حمایت همه جانبه از فلسطین وظیفه تمامی مسلمانان است.

جمعه 10 خرداد ماه 1398 راس ساعت 10:15 خیابان شریعتی، روبروی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان قروه