icon iaughorveh.ac.ir

درباره دانشگاه

دو سال پس از انقلاب فرهنگی ایران در روز 31 اردیبهشت ماه سال 1361 آیت الله هاشمی رفسنجانی در خطبه نمازجمعه تهران برای اولین بار از طرحی به نام دانشگاه آزاد اسلامی سخن گفت. در حقیقت سخنان ایشان نتایج رایزنی هایی بود که او و دکتر عبدالله جاسبی برای راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی انجام داداه بودند.

در آذرماه همان سال اساسنامه دانشگاه نوشته شد.

اولین قلم کمک مالی به دانشگاه آزاد اسلامی و سرمایه اولیه این دانشگاه مبلغ یک میلیون تومان کمک امام خمینی(ره) بود.

اولین آزمون ورودی دانشگاه در اسفند ۶۱ با شرکت ۳۲ هزار داوطلب در شاهرود، اهواز، تبریز، تهران، رشت، زاهدان، کرمان، مشهد و یزد برگزار شد و حدود ۳ هزار نفر در رشته‌های راه و ساختمان، برق، مکانیک، فیزیک، ریاضی، شیمی، صنایع فلزی، نساجی و حسابداری پذیرفته شدند.

دانشگاه آزاد اسلامی همانند دیگر مؤسسات آموزش عالی در ایران زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت می‌کند.

نوع مدرک اعطایی به فارغ‌التحصیلان این دانشگاه به صورت مستقل و از طرف دانشگاه آزاد اسلامی اعطا می‌ شود.(با قید محل تحصیل)

افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی

سومین دانشگاه جهان از نظر تعداد دانشجو

پنج میلیون فارغ التحصیل در دوره های مختلف

10 میلیون متر مربع فضای آموزشی مسقف

هفتاد هزار عضو هیات علمی و مدرس تمام وقت و نیمه وقت

بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان، صرفه جویی ارزی برای کشور، بومی کردن نیروهای تخصصی، پرورش نیروهای سرآمد متخصص و علمی، تأسیس بیش از هزار خوابگاه دانشجویی، گسترش خدمات مشاوره دانشجویی با بیش از 250 مرکز مشاوره فعال در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، اهتمام در فراهم کردن خدمات رفاهی برای دانشجویان از دیگر افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی است. منبع: iau.ac.ir

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه(کردستان)، در سال 1385، با هدف ایجاد بستر علمی، پژوهشی تاسیس گردید.

در دهه های گذشته تا کنون، واحد قروه، با حضور اساتید هیات علمی و کارکنان زحمت کش، و همکاری مردم غیور شهرستان قروه و حومه، موفق به ایجاد محیط آموزشی، پژوهشی با بالاترین رتبه های علمی برتر در سطح کشور بوه است.