افتتاحیه پروژه های فنی و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر

افتتاح پروژه‌های فنی و تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

• مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

این مرکز در جهت سهولت دسترسی دانشجویان و مردم شهرستان به خدمات مشاوره‌ای تأسیس گردیده است تا خلأ تخصصی مشاوره در شهرستان جبران گردد.

در این مرکز از اساتید هیات علمی واحد در مشاوره‌های مرتبط استفاده می‌گردد و با تمرکز ویژه بر چارچوب رازداری و حفظ اسرار مشاوره دهندگان و نظارت‌های ویژه بر فعالیت‌های آن، این مرکز می‌تواند جایگاهی ویژه در شهرستان دارا شود.

دبیرخانه مهندسی فرهنگی جوانان که در دانشگاه آزاد تأسیس گردیده است از خدمات این مرکز مشاوره می‌تواند بهره‌های وافری ببرد و با مهندسی فرهنگی تخصصی، چالش‌های مختلف فکری در شهرستان را اصلاح نماید.

از زحمات تمامی بزرگواران درون‌سازمانی و برون‌سازمانی که در تسهیل مجوز این مرکز نهایت تلاش خود را انجام دادند بدین‌وسیله قدردانی می‌شود و قطعاً اجر اخروی آن در پیشگاه خداوند متعال محفوظ خواهد ماند.

• آزمایشگاه خاک و بتن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

ازآنجایی که شهرستان قروه از دارا بودن چنین آزمایشگاه تخصصی محروم بود و برای انجام امورات مرتبط باید به استان مراجعت می‌شد که در این روند هزینه‌ها و وقت بسیاری برای شهروندان تلف می‌شد، لذا لزوم تأسیس چنین مرکزی برای شهرستان یک دغدغه جدی بود که به حول و قوه خداوند و تلاش قابل‌تقدیر تیم مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه به نتیجه رسید تا با وقت و زمان کمتر و تخفیف در هزینه‌ها، این واحد دانشگاهی خدمات ارزنده‌ای به شهرستان عرضه نماید. امید است با همدلی مدیریت اجرایی شهرستان، بخش اعظمی از مشکلات مردم با مراجعه به این مرکز حل‌وفصل گردد.

• کلنگ زنی پروژه تحقیقاتی گل‌های زینتی

این پروژه در راستای اشتغال پایدار و توسعه کسب‌وکار شهرستان کلنگ زنی شده است که با عملیاتی شدن این پروژه به‌صورت مستقیم اشتغال و درآمد مناسبی ایجاد خواهد کرد و همچنین به‌عنوان مرکز تحقیقاتی می‌تواند تسهیل‌کننده اجرای این پروژه‌ها برای جوانان و کارآفرینان  در شهرستان باشد.

با توجه به چالش‌های اشتغال در سطح شهرستان این پروژه نویدبخش تحول و حرکت جدیدی برای اشتغال پایدار در شهرستان است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه عزم خود را راسخ نموده است با تمام ظرفیت خود با تعامل سازنده با بدنه اجرایی شهرستان درصدد رفع موانع و مشکلات شهرستان برآید که در این راستا خدمات ارزنده ای به شهرستان ارائه نماید.

این پروژه تحقیقاتی برای واحد نیز درآمد بسیار مناسبی ایجاد خواهد کرد که در قالب درآمدهای غیر شهریه‌ای می‌تواند منشأ فعالیت‌های زنجیره‌ای دیگر باشد.

• شرحی از افتتاحیه

تیم مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه مفتخر است در کنار تعامل سازنده با مدیران اجرایی شهرستان و استان، به شناسایی ظرفیت‌ها اهتمام نموده است و با تمرکز ویژه بر احیاء ظرفیت‌ها منشأ برکات عظیم برای شهرستان باشد. همراهی شایسته مدیران اجرایی شهرستانی و استانی با اهداف متعالی این واحد خود نویدبخش استمرار فعالیت‌های مختلف در سطح شهرستان خواهد بود که تیم مدیریتی این واحد وظیفه خود می‌داند از تمامی مدیران شهرستانی و استانی که دلسوزانه با این واحد دانشگاهی همراهی داشته و خواهند داشت تقدیر نماید.

در همین راستا در مراسم افتتاحیه باوجود فضای نامناسب جوی علی‌الخصوص در جاده‌های مواصلاتی، مدیران ارزشی قبول زحمت نموده‌اند که با حضور خود این همراهی را تکمیل نمایند که بسیار ارزشمند است.

این پروژه‌ها با مبلغ یک میلیارد و ششصد و شصت میلیون تومان افتتاح شده‌اند که میزان اشتغال مستقیم و پایدار آن ده نفر خواهد بود.

برآورد درآمدی از این پروژه‌ها آن است که به مدت دو سال به برگشت سرمایه نائل خواهد آمد و درآمد ماندگاری برای این واحد دانشگاهی در قالب درآمدهای غیر شهریه‌ای ایجاد خواهد کرد.

در این مراسم دکتر پیشوایی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کردستان نیز حضور داشتند و اظهار داشتند این طرح‌ها دوسویه هستند و منافع آن یک بخش مختص به دانشگاه و بخشی دیگر به منافع شهرستان استمرار می‌بخشد و ایشان با تأکید بر استمرار ادامه راه، آن را خط و مشی مورد انتظارخود قلمداد نمودند.

• پیام ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه

امروز اگر افتخاری برای این واحد دانشگاهی ایجاد می‌گردد، نتیجه تلاش شبانه‌روزی هشت ماهه تیم مدیریتی این دانشگاه است که ریاست این واحد افتخار همراهی با این تیم را دارد و این سیر افتخار تنها از تلاش ریاست این واحد نباید دانست و این نتیجه تعامل و همدلی تیم مدیریتی واحد و نیروهای جهادی شهرستان می‌باشد. افتخار داریم با عنایت امام عصر(عج) و توجه ویژه شهدای گمنام این واحد، در چهل‌سالگی انقلاب اسلامی، تلاش‌های شبانه‌روزی تیم جهادی این واحد به ثمر نشسته است و این تنها گام آغازین خواهد بود.

این واحد دانشگاهی باید به‌عنوان الگوی ماندگار در شهرستان جایگاه خود را تثبیت نماید و با فعال نمودن تمامی ظرفیت‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی، لبیکی مستمر به انتظارات ولایت‌فقیه ایجاد نماید.

در ایام‌الله دهه مبارک فجر درود و صلوات می‌فرستیم به روح پرفتوح امام سفرکرده و با اهتمام کامل به اوامر ولی امر مسلمین امام خامنه‌ای، این مسیر متعالی باانگیزه و روحیه جهادی افزون‌تر ادامه خواهیم داد.