دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه با امام جمعه محترم شهرستان و غبار روبی مزار شهدا به مناسبت میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان

به مناسبت روز جوان، دانشجویان و هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه با امام جمعه قروه دیدار کردند.دانشگاهیان واحد قروه در دفتر امام جمعه حاضر شدند و در دیداری صمیمانه خواسته ها و دغدغه های خود را با ایشان در میان گذاشتند.

در ابتدای این دیدار سرکار خانم دهقانی رئیس واحد قروه: « از زحمات و رهنمود های حجت الاسلام بابائیان در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه تشکر و قدردانی کرد.»

در این نشست صمیمی دانشجویان ، مشکلات و دغدغه های خود را به عنوان قشر جوان و دانشجو در شهرستان بیان کردند.

در  ادامه حجت الاسلام بابائیان امام جمعه قروه: « ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان، ماه شعبان را فرصتی طلایی و ناب برای دوری از مقام حیوانی و رسیدن به مقام والای انسانی دانست.»

امام جمعه قروه: « به سفارش های مقام معظم رهبری به جوانان اشاره کرد و تهذیب، تحصیل و ورزش را سه اصل اساسی و طلایی برای جوانان دانست که با آن سه می توانند کمی ها و کاستی های خود را پیدا کنند و با ارتقاء سطح علم و آگاهی خود به ارتقاء سطح فکر مردم شهرستان کمک کنند.»

حجت الاسلام بابائیان از دانشگاه های شهرستان و حوزه های علمیه خواست: « با پرورش جوان های ماهر و تحصیل کرده نقشی پررنگ در اداره شهرستان داشته باشند.»

امام جمعه قروه افزود: « همان گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند جامعه ما باید جوان گرا باشد و ضمن استفاده از پیران به عنوان مشاوران باتجربه  از جوانان به عنوان مدیران اجتماع استفاده شود.»

حجت الاسلام بابائیان خاطر نشان کرد: «جوانان دانشجو باید با بالا بردن سطح آگاهی خود برای رفع مشکلات و آفت های اجتماعی همچون طلاق و اعتیاد برنامه داشته باشند.»

در پایان این دیدار دانشگاهیان در گلزار شهدا حاضر شدند و با عطرافشانی و غبارروبی مزار شهدا با آرمان های آن عزیزان تجدید میثاق کردند.