مراسم آسیب شناسی هفته وحدت و گرامیداشت سال تحصیلی جدید

دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه میزبان مراسم گرامیداشت هفته وحدت و لزوم آسیب شناسی در این حوزه بود که در این مراسم همچنین آغاز سال تحصیلی جدید به دانشجویان تبریک گفته شد. لزوم بصیرت مندی و حساسیت بر عوامل تحریک کننده تفرقه شالوده این مراسم بود که ریاست این واحد بر آن اشاره نمودند. بیانیه اختتامیه این مراسم  به این شرح است:

در هفته وحدت باید همه امت های مسلمان به یک نو اندیشی جدید برسند، چرا که دشمن تمام قوای خود را با محور تفرقه متمرکز کرده است. هر جایی در کشورهای اسلامی که شما نگاه کنید تفرقه افکنی خواهید دید، تفرقه شاه کلید دشمن برای تسلط بر مسلمانان بوده و خواهد بود. امروز تفرقه افکنی در ایران اسلامی دیگر از آن سوی مرزها انتشار نمی یابد بلکه جیره خواران دشمن هستند با هرلباس و منصبی در تکاپوی نیل به اهداف دشمن هستند. ایجاد شکاف های زبانی، قومی و عقیدتی در راس امور مزدوران داخلی است که توجه و بصیرت مندی و آگاه سازی الزامی است. باید عوامل تفرقه و همچنین عوامل تحریک کننده تفرقه را شناسایی نمود و در راستای خشکاندن ریشه های آن همه ظرفیت ها را فعال نمود. مشکلات معیشتی خود تحریک کننده تفرقه است و کسانی که امروز بانی و مسبب مشکلات معیشتی ملت هستند، باید محاکمه گردند و مهم نیست این افراد در دولت باشند یا در مجلس و یا در هر ارگان و سازمان دیگری.
صبر انقلابی که بعضا با کمال تاسف سال هاست به سازش تبدیل شده است دیگر شایسته نیست و امروز شجاعت و عمل انقلابی به جای سکوت انقلابی راه علاج همه مشکلات است. کسانی که تریبون های آنان امروز فعال کرده اند و در برابر مواضع انقلابی قوه قضاییه جبهه گرفته اند، بدانند طوفان انقلابی دیگر قابل مهار نیست و فرزندان انقلاب بخاطر خسارت های عظیم برجا مانده از آنان که از یک جنگ تمام عیار نیز بیشتر است آنان را به چنگال عدالت خواهند سپرد تا مرهمی برای ملت باشد هرچند محاکمه آنان نیز، بسیاری از خسارات به ملت را جبران نخواهد کرد.

بیکاری جوانان، آمار وحشتناک طلاق، اقتصاد عقب مانده، فساد سیستمی و هزاران خروجی نامناسب دیگر، امروز خود عامل تحریک کننده تفرقه هستند، پس باید مهار شوند و اولین گام در مهار آن بریدن دستان تفرقه افکن و تحریک کننده تفرقه است.

این را با افتخار عرض می کنیم که روند انتخابی قوه قضاییه یکی از عوامل خشکاندن سرچشمه های تفرقه می پنداریم و حمایت قاطعانه دانشگاه را از آن اعلام می نماییم و مطالبه جدی داریم که همه دستگاه ها و نهادها با الگوبرداری از قوه قضاییه در راستای تحقق عدالت اجتماعی از سکوت مرگبار خود دست بکشند و ملت را از ناامیدی و رنج ناکارآمدی ها برهانند.

تفرقه در لباس ناکارمدی، در لباس فساد، در لباس فرصت سوزی، در لباس التماس از دشمن، در لباس دروغ و نیرنگ تشدید خواهد شد و بنابراین همه ظرفیت ها برای خشکاندن آن شجاعانه باید فعال شوند. امروز نه ازادسازی حصر شوندگان و جریان فتنه و نه ورزشگاه رفتن خانم ها مشکلات را علاج نخواهد کرد، بلکه امروز عمل انقلابی و شجاعت انقلابی راه گشای برون رفت از مشکلات کنونی کشور است. باید بجای هیاهوهای سخیفانه علیه قوه قضاییه به فکر علاج مشکلاتی بود که خود عامل آن هستند و هیاهوها در تریبون دیگر ملت را فریب نخواهد داد.
این انتخاب ماست با لبیک به ندای پیشوای خود امام خامنه ای در صحنه حضور پیدا کنیم و هرگونه جاه طلبی، طاغوت مابی، ناکارآمدی را به چنگال عدالت بسپاریم تا راه نفس کشیدن ملت باز و ویرانه های غرب را به بهشت موعود برای ما ترسیم ننمایند.

سکوت نجیبانه ملت، خود وظیفه سنگینی است که مسئولان در مقابل آن باید تکریم نمایند و راه علاج مشکلات را در مذاکره نپندارند  که این وعده خداوند است که هرنوع سرسپردگی و التماس به باطل نتیجه ای جز خسارات پی در پی نخواهد داشت.