راهنما آموزش حضور در کلاس آنلاین

باسلام
قابل توجه اساتید محترم و دانشجویان گرامی، راهنمای حضور در کلاس آنلاین، بصورت مستند و فیلم در وب سایت خبری دانشگاه درج شد.
لطفا جهت آشنایی بیشتر با کلاس آنلاین، به مستندات و فیلم های درج شده، مراجعه فرمایید.

راهنما دانشجویان:

راهنما اساتید:

پرسش و پاسخ سوالات متداول در مورد حضور در کلاس:

• به زودی این بخش کامل می شود، سایر سوالات در این پست درج خواهد شد، در روزهای دیگر مراجعه فرمایید

#سوال:

در زمان ورود با موبایل، صفحه ادوب کانکت مشکی می شود یا در حالت Connecting  می ماند؟

#پاسخ:

چنانچه جهت ورود به کلاس با مشکل مواجه شدید و صفحه ای مانند تصویر زیر در مرحله Connecting باقی ماند، یا قطع و وصل صدا و تصویر در کلاس داشتید، می بایست Cache برنامه Adobe Connect را از قسمت تنظیمات برنامه های نصب شده گوشی خود پاک نمایید.

برای گوشی های اندروید به مسیر setting/Manage apps بروید، برنامه Connect را پیدا کنید و Clear Cache را بزنید.

توجه داشته باشید که ممکن است این مسیر برای گوشی های مختلف اندرویدی متفاوت باشد

#سوال:

فلش پلیر در گوشی نصب نمی شود، خطا می دهد؟

#پاسخ:

نرم افزار FlashFox را نصب کنید. قبلا اعلام شده است، برای گوشی موبایل با Firfox سایت را باز کنید، در این مورادی که فلش پلیر در گوشی نصب نمی شودريال می توانید FlashFox را نصب کرده و سایت قروه را با FlashFox باز کنید

با آروزی موفقیت همراهان گرامی