logo iaughorveh

خانم دکتر سمیرا دهقانی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قروه، به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو فرمودند:

بسم الله قاصم الجبارین
به نام خدای تمام شهیدان گلگون کفن که برای آزادی و صیانت از آرمان ها و ارزش های اسلام عزیز به خاک و خون افتادند. ۱۶ آذر از روزهای پر افتخار و نماد استکبارستیزی در تاریخ این خاک و بوم است که فرزندان این دیار به تاثی از سرور آزادگان و تمام انسانهای حق طلب حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در برابر استکبار ایستاده و برگ زرینی دیگر را در صفحات پرافتخار ایران سرافراز رقم زدند. روز دانشجو در حقیقت یادآور آرمان گرایی دانشجویی، رهایی از وابستگی های حزبی و سیاسی، مطالبه گری همراه با ارائه پیشنهادات سازنده و کارگشا، ظلم ستیزی و استکبار ستیزی، منطق، تفکر و بینش صحیح و همچنین قدرت تحلیل مسائل سیاسی جامعه است. امسال ۱۶ آذر روز خاصی در فضای دانشگاهی کشور است. شهادت دانشمند بزرگ هسته ای و ذخیره بزرگ علمی کشور نشان دهنده اوج درماندگی و خشم استکبار و در راس آن رژیم صهیونیستی از پیشرفت های علمی و پژوهشی ایران عزیز بوده و در این راستا مطالبه جدی و قاطع جامعه دانشگاهی انتقام خون ریخته شده شهید فخری زاده از عاملان این جنایات است. در همین راستا با قاطعیت جامعه دانشگاهی شهرستان قروه اعلام می دارد این جنایت ها حتی لحظه ای خلل در عزم و تلاش جدی در مسیر پیشرفت علمی و معنوی ایران عزیز به وجود نمی آورد و با انگیزه مضاعف به عنوان سرباز ولایت خدمت گزاری در سنگر علم و معنویت ادامه خواهد داشت.